Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Green Dog

Green Dog on Annukka Paloheimon homeopaattinen vastaanotto joka on toiminut yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa jo vuodesta 1994. Lisää tietoa vastaanotosta>>

Annukka Paloheimo

Annukka Paloheimo on tutkijakoulutuksen saanut filosofian tohtori (Ph.D.), joka kiinnostui homeopatiasta koiraharrastuksensa myötä. Hän opiskeli aluksi vain omien koiriensa tarpeita ajatellen, mutta vähitellen laaja koiraharrrastaja-tuttavapiiri kiinnostui Annukan taidoista. Ja kun tuttu eläinlääkäri tarjosi tilaisuutta tarjota muillekin mahdollisuutta luonnonmukaiseen tukihoitoon turvallisesti eläinlääkäriaseman tiloissa, alkoi Eläinhomeopatia-vastaanottotoiminta, päätyönä pysyvän tutkimustyön ohessa.

Annukka Paloheimolla on jo yli 20 vuoden kokemus koirien homeopaattisesta hoidosta ja hän onkin eläinhomeopatian uranuurtajia Suomessa. Hän on suorittanut homeopatian arvostetun Post Graduate- jatkotutkinnon (PCH) Jeremy Sherrin Dynamis-koulussa Lontoossa, eläinhomeopatian opintoja Englannissa eläinlääkäri George Macleodin ohjauksessa, klinikkakoulutuksen LCCH:ssa (London College of Classical Homeopathy) ja perusopinnot Homeopatia Instituutissa Helsingissä 1991– 1995. Hän on osallistunut myös lukuisiin kansainvälisiin eläinhomeopatian konferensseihin ja toiminut eläinhomeopatian opettajana SHLI:ssä sen kahdella pitkällä ammattikurssilla 2001-2005.

Annukka Paloheimo on tunnettu koiraharrastaja ja pätevöity ulkomuototuomari. Hän on saanut Suomen Kennelliiton hopeisen ansiomerkin ja kasvatustyöstään Vuolasvirta-palkinnon. Hän on kasvattanut Anncourt-kennelnimellä pienimuotoisesti cavalier king charlesin spanieleita 40 vuoden ajan.


Ota homeopatia avuksi koirasi terveydenhoidossa

Homeopatia on pehmeä hoitomuoto, joka pyrkii parantamaan koirasi omaa vastustuskykyä, tasapainottamaan mieltä ja elintoimintoja. Homeopatialla stimuloidaan koiran omaa puolustusjärjestelmää ja kehon kykyä parantaa itse itseään.

Homeopatia perustuu luonnonkasveista ja mineraaleista valmistettuihin lääkeaineisiin. Kokeneen eläinhomeopaatin ohjauksessa saat lisäapua koirasi kroonisiin vaivoihin, mutta myös opastusta pienempiin akuutteihin arjen vaivoihin – homeopaatti auttaa valitsemaan sopivimmat lääkeaineet.

Tyypillisiä ongelmia, joihin homeopatiasta voi löytyä apua ovat allergiat, iho-ongelmat, tuki- ja liikuntaelinten vaivat, hormonaaliset häiriötilat, käyttäytymisongelmat ja tulehduskierteet. Homeopaattisen tukihoidon päämääränä on saada kehon omat mekanismit toimimaan parantavasti. Yksilöllisesti räätälöity hoitopaketti tukee koiran hyvinvointia pehmeästi mutta tehokkaasti. Homeopatia on perinteistä koululääketiedettä täydentävä hoitomuoto, jolla ei ole sivuvaikutuksia.


Mistä tietoa homeopatiasta?

Useimmat suomalaiset eivät tunne kovinkaan hyvin homeopaattista hoitoa. Keski-Euroopassa homeopatialla on jo pitkät perinteet ja sitä käytetään menestyksellisesti koululääketieteen rinnalla tai erikseen.

Kehotankin tutustumaan homeopatian perusteisiin. Ihmisille tarkoitetuista itsehoito-oppaista ja homeopaattisen hoidon perusteita käsittelevistä kirjoista saat käsityksen, mistä hoidossa on kyse. Samoja periaatteita käytetään niin ihmisten kuin eläintenkin hoidossa, ja aivan samoja lääkeaineita. Hyviä kirjoja on saatavilla mm. Akateemisessa kirjakaupassa, myös useimmissa kirjastoissa on jo käännöskirjallisuutta.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit