Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Tietoa asiakkaalle

Ensimmäinen aika eli peruskartoitus

Peruskartoitus on laaja analyysi koirasi kaikista tämänhetkisistä oireista, historiasta, koirasi ominaispiirteistä, mieltymyksistä, käyttäytymisestä ja persoonasta. Peruskartoituksen pituus kroonisissa vaivoissa vastaanotolla on 30 minuuttia.

Suureksi avuksi on, jos laadit etukäteen ns. tietopaketin ja tuot sen mukanasi vastaanotolle.
Peruskartoituksen tarkoitus on se, että pystyn valitsemaan sopivimman lääkeaineen jolla tukihoito aloitetaan, ja paraneminen saadaan käyntiin.

Peruskartoituksen jälkeen

Kroonisen terveysongelman homeopaattinen tukihoito on jatkuva prosessi jonka tavoitteena on koirasi terveyden vahvistaminen mahdollisimman perusteellisesti. Niinpä jatkokonsultaatiot sopivin väliajoin (yleensä 2-4 viikon välein, tapauksesta riippuen jatkokäyntejä tulee 1-5 kpl) ovat tarpeellisia, jotta voin arvioida käytetyn lääkeaineen vaikutusta, ja hienosäätää jatkohoitoa. Jatkokonsultaation pituus vastaanotolla on 30 min.

Mikäli koirasi vaiva ei ole krooninen, vaan kyse on hiljattain ilmaantuneesta vaivasta, tai sinua kiinnostaa vain optimoida perusterveen koirasi terveyttä, riittää usein yksi käynti ja puhelinkontrolli.

Yhteistyösuhde

Kroonisen terveysongelman homeopaattinen hoito on pitkäjänteistä, vaiheittain etenevää hoitoa. 20 vuoden kokemuksella voin sanoa, että kroonisten vaivojen homeopaattinen tukihoito onnistuu vain jos todella sitoudut hoitoon. Yksi käynti -peruskartoitus - ei hyödytä kroonisissa vaivoissa. Useimmiten vaaditaan keskimäärin 3 konsultaatiota ja niiden välillä aktiivista koirasi havainnointia sekä hyvää yhteistyösuhdetta välillämme.

Yksityiskohtainen ja tarkka havainnointi koirasi olotilasta on välttämätöntä. Siitä riippuu, miten hyvin voimme onnistua. Kehotan pitämään päiväkirjaa muutoksista.

Monet hakevat apua homeopatiasta erittäin vaikeasti sairaille koirilleen. Usein taustalla on erittäin pitkään ja monin eri lääkkein hoidettu sairaus, jota on vaikea hoitaa. Homeopatia ei, kuten ei mikään muukaan hoitomuoto, voi taata tuloksia.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu / Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit